Χατζηπανηγύρης: «Στη Ρόδο δύσκολα περνάει κανείς…»

Στον πρώτο γύρο η Αγία Παρασκευή είχε συντρίψει τον Διαγόρα 97-71 στο Κοντόπευκο, τότε όμως αφενός το ματς είχε πολύ μικρότερη σημασία, αφετέρου είχε βρει… άλλη ομάδα απέναντί του. Οι Ροδίτες δεν είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, αυτή η μία προσθήκη όμως (του Γκαβανόπουλου), τους έχει ανεβάσει ένα επίπεδο ψηλότερα, με αποτέλεσμα να διεκδικεί την άνοδο στην Α2. Ολα αυτά βέβαια ο Νίκος Χατζηπανηγύρης τα έχει υπ’ όψιν και προειδοποιεί…

«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μέσα σε μία σκληρή έδρα, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει… Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα έλεγα ότι είναι παιχνίδι ανόδου, δεν πιστεύω ότι θα κρίνει κάτι το συγκεκριμένο ματς… Αλλά, αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και από ψυχολογικής πλευράς και από βαθμολογικής. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα» τονίζει ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, αναλύοντας εν συνεχεία τον αυριανό αγώνα στη Ρόδο.

«Ο Διαγόρας είναι μία ομάδα που είναι εμφανώς καλύτερη και πιο βελτιωμένη από το πρώτο μισό της σεζόν και δεν θα πρέπει να ξεγελαστούμε… Η αυριανή μεταξύ μας αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη του πρώτου γύρου, όταν και είχαμε επικρατήσει αρκετά εύκολα… Πλέον, είναι άκρως ανταγωνιστικός και από την έδρα του δύσκολα περνάει κανείς.

Και ας μην ξεχνάμε ότι “γέμισε” και το ρόστερ του. Ο Γκαβανόπουλος π.χ. δίνει παραπάνω λύσεις στον Τσακίρη. Παίζουν μέσα στην έδρα τους, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θα έλεγα ότι έχουν έναν λόγο παραπάνω για τη νίκη… Ομως, εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο και δεν είναι άλλος από το διπλό!

Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε και όλοι υγιείς και θεωρώ ότι αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα αρκετά μεγάλο βήμα… Αν ωστόσο δεν τα καταφέρουμε, δεν χάθηκε και τίποτα! Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι τελικής πτώσεως!».