Χατζούλης: «Ξεχειλίζει ενέργεια ο Φιλαθλητικός»

Με πέντε νίκες σε εννέα αγώνες ο Γιάννης Χατζούλης μόνο ικανοποίηση θα πρέπει να αισθάνεται, βλέποντας μάλιστα τη ΜΕΝΤ στην 5η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική. Αυτό που προέχει για την ομάδα της Τούμπας είναι η διατήρηση του αήττητου στην έδρα της, κάτι που μέχρι στιγμής έχει επιτευχθεί. Εκτός έδρας γνωρίζει ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, πολύ περισσότερο όταν έχει να αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή τον Φιλαθλητικό.

«Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είμαστε αήττητοι στο γήπεδό μας, κάτι πολύ σημαντικό» επισημαίνει ο Γιάννης Χατζούλης, που λέει σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής: «Ο Φιλαθλητικός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Είναι ομάδα με μεγάλη ορμή, διάθεση. Παίζει ένα ιδιαίτερο στυλ μπάσκετ και ξεχειλίζει ενέργεια».

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει (εδώ και καιρό) ο προπονητής της ΜΕΝΤ είναι ο τραυματισμός του Φώτη Τριανταφυλλίδη, που δεν πρόκειται πάντως να απουσιάσει από το κλειστό του Ζωγράφου. Εξάλλου, χθες η ΜΕΝΤ είχε φιλικό με τον Ιωνικό Διαβατών, χωρίς να κρατηθεί σκορ.