«Χαϊδεμένη» ομάδα της Α2

Η ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Απόλλωνα, ενόχλησε την ΑΕΚ, η οποία σε ανακοίνωση της αποκαλεί τους «μελανόλευκους» «χαϊδεμένη» ομάδα της Α2. Παράλληλα, καλεί τους φιλάθλους να κάνουν το καθήκον τους στον αυριανό αγώνα (4/2) με τον πατρινό σύλλογο τονίζοντας όμως πως πρέπει να αποφύγουν τα επεισόδια.

Αναλυτικά:

«Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε για την μη τιμωρία της «χαϊδεμένης» ομάδας της Α2 αφού της επιβλήθηκε ποινή μόνο μίας αγωνιστικής, την οποία και θα την εκτίσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους. Πλέον και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τι αντιμετώπισης τυγχάνει η Βασίλισσα στην Α2, όπου το όλο σύστημα δεν σέβεται ούτε την ιστορία της ούτε την διοίκηση της που έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν την δύο φόρες κυπελλούχο Ευρώπης, ομάδα μας, να σταθεί πάλι στα πόδια της.

Καλούμε, λοιπόν, αύριο όλους τους αγνούς Ενωσίτες να εκπληρώσουν το χρέος τους απέναντι στην ιστορία της Βασίλισσας και να έρθουν στο κλειστό της Ζωφριάς. Ωστόσο, τους παρακαλούμε να μην δημιουργήσουν το παραμικρό επεισόδιο, έτσι ώστε η νίκη που πιστεύουμε θα έρθει για την ΑΕΚ, να μην έχει δυσάρεστα επακόλουθα».