houhoulisΥστερα από πενταετή συμπόρευση, οι δρόμοι του Δημήτρη Χουχουλή και της Νίκης Αμαρουσίου χώρισαν… Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας αποχώρησε από το σύλλογο και φεύγοντας είχε τα καλύτερα να πει για αυτά τα πέντε χρόνια που πέρασε στη Νίκη. Μάλιστα, άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…

«Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν… Έτσι ολοκληρώθηκε και η φανταστική συνεργασία μου με την Νίκη Αμαρουσίου που ξεκίνησε το 2009 και μέχρι σήμερα έζησα τρομερές στιγμές ως μέλος αυτής της πολύ όμορφης οικογένειας. Πάντοτε η Νίκη θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή -αργά ή γρήγορα- θα ξανασμίξουμε» τόνισε ο πολύπειρος προπονητής.

Εν συνεχεία ο Χουχουλής ευχαρίστησε τον πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη, επειδή… «χωρίς την αρωγή του αυτά τα επιτεύγματα θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Σε εκείνον οφείλω την ένταξή μου στην ομάδα και είναι ο άνθρωπος ο οποίος στήριξε οικονομικά όλο αυτό το εγχείρημα αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο τον οποίο στέρησε από την οικογένειά του προκειμένου να πετύχει το πλάνο μας.

Μακάρι να βρει τη δύναμη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να παραμείνει κοντά στην ομάδα, διότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της και να την διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο. Θα είμαι πάντα δίπλα του όποτε με χρειαστεί και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

Τέλος, ευχαρίστησε τους άμεσους συνεργάτες του στη Νίκη Αμαρουσίου, τον Παναγιώτη Χατζή και τον Μιχάλη Ραχωβίτσα («δίχως την παρουσία τους δεν θα τα είχαμε καταφέρει» τόνισε), καθώς και «όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργαστήκαμε και μέσα από μπόλικη δουλειά κατορθώσαμε να τοποθετήσουμε τη Νίκη Αμαρουσίου σε περίοπτη θέση σε Εθνικό επίπεδο».