Χρηστίδης: «Είμαστε κοντά στον Μπεχλιβάνη»

Η μεταγραφική ενίσχυση, οι στόχοι του Ηρακλή, η βοήθεια του κόσμου, αλλά και η καμπάνια που κάνει η ομάδα για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν είναι τα θέματα που “άγγιξε” ο Χρήστος Χρηστίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο bluearena.gr.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Χρηστίδης:

Γενικά για το πλάνο της ομάδας:

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του χτισίματος ης ομάδας για τη νέα χρονιά. Αγωνιστικά, η σεζόν ξεκινάει στις 22 Αυγούστου. Το πλάνο μας έχει ξεκινήσει. Εμείς θα κάνουμε ένα ευχέλαιο στο Ιβανώφειο και έτσι θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τις αντρικής ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Οι στόχοι είναι να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Να είμαστε φερέγγυοι προς όλους. Να αποκτήσουμε και πάλι το όνομα που είχαμε στο παρελθόν. Οι αγωνιστικοί στόχοι είναι να γίνουν σωστές κινήσεις και η ομάδα να πρωταγωνιστήσει».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση:

«Προσθήκες γίνανε. Πήραμε πέντε νεαρούς παίκτες διότι από φέτος πρέπει να παίζουν τέσσερις παίκτες κάτω των 22 ετών στην δωδεκάδα. Επίσης, πήραμε τον Θανάση Τοπούζη. Είναι έμπειρος παίκτης έχει παίξει σε πολλές ομάδες και θα βοηθήσει πολύ. Για φέτος ισχύει ό,τι εκτός από τους τέσσερις παίκτες κάτω των 22 ετών, θα πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ μόλις δύο παίκτες άνω των 30. Θέλουμε ακόμα ένα βασικό παίκτη, ένα πλέι μέικερ. Βασικός στόχος μας είναι ο Κώστας Μπεχλιβάνης. Είναι παίκτης για Α2 κατηγορία καθαρά και θα κάνει την διαφορά. Είμαστε κοντά και θεωρώ πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα. Τέλος, στα άμεσα σχέδια είναι να πάρουμε ακόμα ένα παίκτη για τη θέση «4».

Για το επόμενο πρωτάθλημα:

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι στις 20 Αυγούστου. Είναι δύο όμιλοι ο Νότιος και ο Βόρειος, όμως στο Βόρειο που συμμετέχουμε και εμείς θα είναι και τρεις ομάδες από την Αθήνα μεταξύ αυτών και το Μαρούσι. Η Βέροια θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εχουν πολύ υψηλό μπάτζετ και θα είναι βασική ανταγωνίστρια. Το δικό μας μπάτζετ είναι γύρω στις 70.000 ευρώ. Φέτος δεν θα επιβαρυνθεί ο Γ.Σ. Η μόνη λύση για την επιβίωση είναι να βρεθούνε άνθρωποι που θα χρηματοδοτήσουν τα τμήματα για να υπάρχει υγεία».

Για την απουσία του κόσμου από τις Γενικές Συνελεύσεις:

«Με προβληματίζει η απουσία του κόσμου. Βέβαια υπάρχει κρίση και αυτό μετράει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το μπάσκετ ήταν αδιάφοροι για να βοηθήσουν. Αν δεν βοηθούσαν κάποια άτομα και ο Γ.Σ. για να γίνουν κάποια ταξίδια δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Ηρακλή γιατί ο Ηρακλής δεν είναι κανενός. Είμαστε όλοι περαστικοί και τον Ηρακλή τον υπηρετούμε όλοι».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Κυκλοφορήσαν τα διαρκείας. Είναι σε προσιτές τιμές από 20 έως 100 ευρώ. Οσοι αγαπούν το μπάσκετ ας έρθουν κοντά μας. Αν καταφέρει η ομάδα αυτό που θα χρειαστεί είναι δύο άτομα θα βοηθήσουν, καθώς τα παλιά χρέη της ΚΑΕ δεν υφίστανται πλέον, αφού το τμήμα ανήκει στον Ερασιτέχνη».

Πηγή: bluearena.gr