Χωρίς εισιτήριο οι εντός έδρας αγώνες του Αμαρουσίου

Οσοι πιστοί προσέλθετε… και χωρίς εισιτήριο! Αυτή την απόφαση πήρε το Μαρούσι για τους υπόλοιπους 11 εντός έδρας αγώνες της σεζόν, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Αίαντα Ευόσμου. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα έχει ελεύθερη είσοδο για τους αγώνες του, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους φιλάθλους του να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Βαγγέλη Μάγειρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στο Μπάσκετ καλούμε τον κόσμο της πόλης μας αλλά και όλους τους υγιείς φιλάθλους και όσους αγαπούν το άθλημα, να στηρίξουν την ομάδα μας στην καινούρια αρχή που κάνει πάνω σε υγιείς βάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Α, συναισθανόμενο και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε όλοι μας, αποφάσισε να μην εκδίδει εισιτήρια εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι αφενός να μην επιβαρύνει οικονομικά τoυς φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, αφετέρου να δώσει την ευκαιρία στις οικογένειες να γεμίσουν τις εξέδρες και να απολαύσουν ένα αθλητικό θέαμα.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε δημοσίως το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη κα τη Διοίκηση του Δήμου για την αμέριστη στήριξή τους στη νέα αυτή προσπάθεια, καθώς και τους χορηγούς μας Nargile Restaurant, Cyta, ECO BLUE για την οικονομική τους στήριξη. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία.

Ζητούμε λοιπόν τη στήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ώστε η ομάδα μας να καταλάβει και πάλι τη θέση που της αρμόζει στο ελληνικό Μπάσκετ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιo

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Κουτσούκος Σπυρίδων Σταθούλης».