Χωρίς προβλήματα στο Μετς

koutinasΟι Ίκαροι πέτυχαν αυτό που ήθελαν το περασμένο Σάββατο, δηλαδή τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής μέχρι το δύσκολο φινάλε του πρωταθλήματος. Η νίκη ήρθε για την Σερραϊκή ομάδα και μάλιστα με καλή εμφάνιση κυρίως στο β΄ ημίχρονο γεγονός, που χαροποίησε άπαντες και δημιούργησε αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας για τα εναπομείναντα ματς.

Επόμενος σταθμός για τους Ικάρους το Παγκράτι, στο κλειστό του Μετς, όπου και πάλι η νίκη αποτελεί μονόδρομο, διότι έτσι θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής του συλλόγου και αφετέρου θα υπάρξει αντίκρισμα στην τελευταία νίκη επί του ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στελέχη μέσα από την ομάδα.

Άλλωστε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, δεν μπορεί να είναι πάντα ευνοϊκά και στην ομάδα του Νίκου Οικονόμου, θέλουν να ελέγχουν αυτοί την κατάσταση, στο μετρό του δυνατού… που προκύπτει φυσικά, μέσα από τις νίκες.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καλή ψυχολογία, με την ομάδα να δουλεύει 3 μέρες σε φουλ ρυθμό, ώστε κατά την αναχώρηση της, την Παρασκευή στην Αθήνα να είναι πανέτοιμη. Το ευχάριστο για το staff των Ικάρων, είναι η συγκέντρωση και το μυαλό των παικτών, στα τελευταία παιχνίδια, που μένει προσηλωμένο στο στόχο και την μελέτη των αντιπάλων κατά την διάρκεια των αγώνων και έχει ανταπόκριση, και στις ήττες αλλά κυρίως στις νίκες.