siskosΟι ελπίδες του Ιωνικού Νίκαιας για μία εκ των πρώτων δύο θέσεων του νοτίου ομίλου της Β΄ Εθνικής έχουν εξανεμιστεί, όχι όμως και αυτές για την τρίτη. Γι’ αυτό λοιπόν και οι “κυανόλευκοι” έχουν θέσει ως στόχο το “δυο στα δυο” μέχρι τέλους, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με όλη την ταλαιπωρία του ταξιδιού που συνεπάγεται. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν και με βάση τα αποτελέσματα να κυνηγήσουμε την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού ο ασίσταντ κόουτς Κώστας Σίσκος.

«Ξέρουμε ότι και ο Εργοτέλης ”καίγεται” για να πάρει το αποτέλεσμα και να ”κλειδώσει” την παραμονή του στην κατηγορία και είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις δύσκολες συνθήκες που απαιτεί το συγκεκριμένο παιχνίδι» πρόσθεσε ο Σίσκος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, από τον οποίον θα απουσιάσει εκ νέου ο Λάζαρος Τασόπουλος.