Μια σημαντική συνάντηση είχαν χτες (Τετάρτη 5/10) οι ιθύνοντες του Πορφύρα για το θέμα του κλειστού “Παπαστράτειο” στο γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού.

Το” παρών” έδωσαν και οι βουλευτής Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στεφάνου Χρήστου, οι οποίοι έχουν ενδιαφερθεί αρκετές φορές για τη λύση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ κ. Κανάκης Τσιριγωτάκης, ο Πρόεδρος του ΦΟΙΝΙΚΑ Πειραιά κ. Ανδρέας Κιοσσές και εκπρόσωπος του Αθλητικού Κέντρου “Καπαγέρωφ”, όπως ονομάζεται πλέον το γνωστό μας “Παπαστράτειο”.
Η συζήτηση κυρίως κυμάνθηκε για την ακαταλληλότητα και την αχρησία του κλειστού σταδίου που περισσότερο από πέντε χρόνια ταλανίζει τον αθλητικό κόσμο του Πειραιά και αποτελεί τροχοπέδη στις προσπάθειες των Πειραϊκών Σωματείων που συνωστίζονται στο ένα και μοναδικό, στην Πειραϊκή χερσόνησο, κλειστό γυμναστήριο του “Σαλπέα” και όχι μόνο αυτών.

Επίσης Ενημερώθηκε ο κ. Περιφερειάρχης που έδωσε και το περίγραμμα περαιτέρω περιορισμένων ενεργειών, πάντα με γνώμονα τη ζοφερή οικονομική πραγματικότητα.

Πηγή: http://www.porfyras.gr