“Ψήλωσε” με Καστανιώτη ο Πανερυθραϊκός!

Ο Πανερυθραϊκός προχωρά δυναμικά στην ενίσχυση της ομάδας αυτή τη φορά ενισχύοντας τη γραμμή των ψηλών, αποκτώντας τον Γιάννη Καστανιώτη. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καστανιώτη, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας (23χρ., 2,03μ.) καλύπτει με την ίδια άνεση και τις δύο θέσεις των ψηλών και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον κόουτς Χουχουλή. Προηγούμενος σταθμός του ήταν ο Φιλαθλητικός, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία (2016-2018) με επιτυχία. Έχει, επίσης, φορέσει τη φανέλα του Σπόρτιγκ (2014-2016, Γ’ Εθνική), αλλά και του Αιγάλεω (2011-2014, Β’ Εθνική), απ’ τις Ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε και το μπάσκετ.

Γιάννη, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες!

Παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου, ως παίκτης του Πανερυθραϊκού, ο Γιάννης Καστανιώτης υπογράμμισε: “Αρχικά, θέλω να πω ότι η μεταγραφή μου στον Πανερυθραϊκό ήταν κάτι που ήθελα πολύ! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον εδώ και ανήκω κι εγώ στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου και πιστεύω ότι έκανα την κατάλληλη επιλογή! Ο Πανερυθραϊκός είναι ένας Σύλλογος με αρχές, αλλά και πάντα με υψηλούς στόχους, ενώ μου είχε κάνει εντύπωση ως ομάδα τα δύο προηγούμενα χρόνια, όταν και τον συναντούσα ως αντίπαλο, κάτι που έπαιξε κι αυτό με τη σειρά του ρόλο στο να θέλω να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Χουχουλή. Εξάλλου, ο κόουτς είναι ένας απ’ τους βασικούς λόγους που συμφωνήσαμε αμέσως, αφού μιλάμε για έναν απ’ τους κορυφαίους προπονητές στις Εθνικές κατηγορίες και θεωρώ ότι δίπλα του θα εξελιχθώ ακόμη περισσότερο ως παίκτης. Ήταν, φυσικά, και ο τρόπος που με προσέγγισε, αλλά και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσο αυτός, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας. Οι φιλοδοξίες μου είναι υψηλές, γι’ αυτό και ήρθα σε μία ομάδα με τόσο σημαντική ιστορία, όπως ο Πανερυθραϊκός, πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα! Είμαι πανέτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του Πανερυθραϊκού προς το πρόσωπό μου!”».