Όλοι… Ζωγράφου την Κυριακή!

Η πρόωρη “κόντρα” μεταξύ του Φιλαθλητικού και του Αίολου Τρικάλων ξεχωρίζει ευκρινώς από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Αυτό θα συμβεί και μέσα στο γήπεδο εφόσον ο Αίολος καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλανίζουν εδώ και μέρες. Οι Κακλαμάνος, Λάππας, Γκιουλέκας, Λεπενιώτης έχασαν όλοι προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω τραυματισμών και ιώσεων και ακόμα κι αν προλάβουν να παίξουν, ο βαθμός ετοιμότητάς τους θα είναι αρκετά περιορισμένος.

Αυτό δεν είναι φυσικά το μοναδικό ενδιαφέρων ματς της ημέρας, που περιλαμβάνει ουκ ολίγα παιχνίδια με χαρακτήρα ντέρμπι. Οι δύο νησιώτες αναμετρώνται στην Κρήτη (Ηράκλειο-Διαγόρας), δύο αθηναϊκές ομάδες στο Αιγάλεω (η τοπική ομάδα με την Αγία Παρασκευή), ενώ η Αναγέννηση φιλοξενεί το Στρατώνι στη Φλόγα.

Στη Χαλκηδόνα η νεοφώτιστη ομάδα αναμετράται με τον Δούκα στη… ρεβάνς της εμφατικής ήττας που υπέστη στα εκπαιδευτήρια για το κύπελλο και στο Βόλο η Νίκη παίζει το πρώτο… κανονικό ματς της σεζόν (μετά το 106-26 επί του Ηρακλή) απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου.

Οσο για το Κόροιβος-Ηρακλής, η νίκη θεωρείται δεδομένη για την ομάδα της Αμαλιάδας…

Το πρόγραμμα:

Λίντο 12:00 Ηράκλειο-Διαγόρας Ρ. Πόντας-Σιώκας
Χαλκηδόνας 12:00 Χαλκηδόνα-Δούκας Θωμόπουλος-Σαλικίδης
Αμαλιάδας 16:00 Κόροιβος-Ηρακλής Καρακάσης-Κρεσταινίδης
ΜΕΝΤ 17:00 ΜΕΝΤ-Νήαρ Ηστ Παπαδόπουλος Θ.-Φακίτσας
ΔΑΚ Πολίχνης 17:00 Αναγέννηση Φλ-Στρατώνι Καλούτσας-Καλογερόπουλος
Ν.Ιωνίας Μαγν. 17:00 Νίκη Β-Αίας Ευ. Μερτζάνης-Τσιαπλής
Ζωγράφου 17:00 Φιλαθλητικός-Αίολος Τρικ. Μπούσιας-Δημόπουλος
Αιγάλεω 17:00 Αιγάλεω-ΚΑΠ Παυλόπουλος-Διμπινούδης