Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα οι ομάδες του πρώτου ομίλου αγωνίζονται κάθε 15 ημέρες. Πάντως αυτό δεν φαίνεται καθόλου να απασχολεί το Άργος που το σερί του έχει φτάσει ήδη στις 13 νίκες και… συνεχίζει. Ο δεύτερος γύρος δεν έχει «πικράνει» καθόλου τους παίκτες της ομάδας που φιλοδοξούν να συνεχίσουν έτσι και στο υπόλοιπο μισό του δευτέρου γύρου με τους ανθρώπους της ομάδας να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους παραμένοντας επιφυλακτικά αισιόδοξοι.

Οι Τιτάνες Παλαμά στον πρώτο γύρο τους είχαν δυσκολέψει πολύ στον πρώτο γύρο αλλά τελικά οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη ήταν αυτοί που επικράτησαν στη παράταση και το ίδιο θετικό θα «παλέψουν» να είναι και το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι.

Τρείς αγωνιστικές έχουν απομείνει για να πέσει η… καρό σημαία του τερματισμού στον «μαραθώνιο» της Γ΄ Εθνικής και αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για το Άργος με τα δύο επόμενα παιχνίδια να είναι απέναντι στον Αετό Κιλκίς (εντός) και τον ΒΑΟ (εκτός). Μπορεί αρχικώς να μην είχαν στα πλάνα τους παρουσία στα… υψηλά στρώματα της βαθμολογίας που ενδεχομένως να οδηγήσει σε πιθανή άνοδο αλλά εφόσον σ’ αυτόν τον «δρόμο» τους οδήγησαν οι επιτυχίες τους δεν γίνεται να μην τον ακολουθήσουν…

Δια την ώρα το Άργος είναι στην τρίτη θέση(που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη), έναν βαθμό πίσω από τον δεύτερο Ηρακλή Κοζάνης, δύο από τον πρώτο Αργοναύτη ενώ ισοβαθμεί με τους Διόσκουρους Κοζάνης με τους οποίους έχει και το προβάδισμα σε ενδεχόμενη μεταξύ τους τελική ισοβαθμία ενώ οι άλλοι δύο έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που τελειώσουν μαζί το πρωτάθλημα με το σωματείο του Ορεστικού.

Η ψυχολογία των παικτών είναι σε καλό επίπεδο λόγω των συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων ενώ οι μόνοι που προβληματίζουν ελαφρώς τον έμπειρο τεχνικό του Άργος είναι οι Χριστόπουλος, Παντελίδης που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.