Από διακοπή σε διακοπή πηγαίνουν φέτος τα πράγματα στη Γ΄ Εθνική και στο Πευκοχώρι, έχοντας και το ρεπό ελέω Κένταυρου, έχουν…ξεχάσει (τρόπος του λέγειν…) πότε ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε επίσημο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο αγώνας της Κυριακής με τον Μαντουλίδη απέχει έναν ακριβώς μήνα από το τελευταίο παιχνίδι του σωματείου της Χαλκιδικής(με τη Κομοτηνή)!

Στην επίσημη απραξία το «αντίδοτο» ήταν τα πολλά φιλικά και οι δυνατές προπονήσεις αλλά παρόλαυτα όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Πευκοχωρίου είναι αρκετά προβληματισμένοι αφού δεν μπορούν να ξέρουν σε τι βαθμό θα επηρεάσει τους παίκτες όλη αυτή η κατάσταση. Καλά τα φιλικά αλλά σαν ένα επίσημο παιχνίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση…αφού ακόμη και η πίεση του αποτελέσματος παίζει και αυτή τον δικό της ρόλο.

Φιλικό δεν είχε το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και έτσι προτιμήθηκε για σήμερα ρεπό. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο χωρίς απουσίες κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Πλατή και τους συνεργάτες του αφού θεωρούν πολύ σημαντικά τα δύο επόμενα παιχνίδια για να επιτευχθεί ο στόχος τους που είναι η τετράδα και… ότι παραπάνω έρθει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, αν κερδίσουν Μαντουλίδη και Ελευθερούπολη θα έχουν «κλειδώσει» μια θέση στη τετράδα και θα πάνε να τα παίξουνε όλα στο ντέρμπι με τον Ορφέα.