“Έφυγε” ο Τάκης Ταλιαδώρος

Ένας απ’ τους σπουδαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, ο Τάκης Ταλιαδώρος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο εκλιπών ήταν μπασκετμπολίστας της ΧΑΝΘ καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του αλλά και διεθνής με την Εθνική ομάδα, όπου μετρούσε 31 συμμετοχές, αγωνιζόμενος στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε βαθιά θλίψη στους φίλους του μπάσκε, με την ΕΟΚ ν’ αποφασίζει την αναβολή της συνεδρίασης που είχε προγραμματίσει για αύριο Πέμπτη (26/5) τιμώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του.

Εξέδωσε παράλληλα και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Τάκη Ταλιαδώρου, που υπηρέτησε επί δεκαετίες χωρίς ιδιοτέλεια αλλά με αφοσίωση και αγάπη το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ενστερνιζόμενος τις ιστορικές αρχές και αξίες του αθλητικού κινήματος.
Απηχώντας και τα συναισθήματα του κόσμου της ελληνικής καλαθοσφαίρισης εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του Τάκη Ταλιαδώρου.
Τιμώντας τη μνήμη του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Κ. ανέβαλλε τη συνεδρίασή του που είχε προγραμματίσει για αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου 2011”.