Ο Χρυσόγελος νέος τεχνικός διευθυντής στη Νίκη

xrysogelosΟ Νίκος Χρυσόγελος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Νίκης Αμαρουσίου, πλαισιώνοντας τον Γιώργο Κωλέτση.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χρυσόγελος θα είναι από εδώ και στο εξής ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας. Η διοίκηση της Νίκης αποφάσισε να πλαισιώσει το τεχνικό τιμ -τον Γιώργο Κωλέτση και τους συνεργάτες του Αλέξανδρο Λέκκα, Αλέξανδρο Αναγνώστου και Ζαχαρία Παρήμερο- με τον πολύπειρο κόουτς, ευελπιστώντας ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία και το μίγμα “πλούσιας” εμπειρίας των πέντε προπονητών θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Ο Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής Α’ Κατηγορίας, τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας Νέων (Under 21) της Νίκης Αμαρουσίου, έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Την περασμένη σεζόν η Νίκη έφτασε μέχρι το final four του Τουρνουά της ΕΣΚΑ, όπου επικράτησε του Περιστερίου στον μικρό τελικό και κατέλαβε την 3η θέση της διοργάνωσης, ενώ φέτος φιγουράρει -μέχρι στιγμής- στην κορυφή της βαθμολογίας, στον δυνατό όμιλο του Τουρνουά (σ.σ. τον 1ο), με αντιπάλους τους περσινούς φιναλίστ Παναθηναϊκό και Χολαργό, το Περιστέρι, την ΑΕΚ, τον Δούκα, τον Ιωνικό Νικαίας, τον Αμύντα και τον Ηλυσιακό. Στην “γεμάτη” προπονητική καριέρα του έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει τεχνικός ηγέτης και υπεύθυνος υποδομών στην Λιβαδειά (2011-2013), στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (2004-2009), στον Σπόρτιγκ (2009-2010) και στον Αργοναύτη Ραφήνας (2010-2011), ενώ κατείχε επί 13 συναπτά έτη τη θέση του ασίσταντ κόουτς στον ΑΣΕ Δούκα (συνεργάστηκε με τους Στέργιο Κουφό, Δημήτρη Χουχουλή, Κώστα Σορώτο και Γιάννη Γιαννόπουλο), όπου επίσης ήταν υπεύθυνος υποδομών.

Κατά την παρουσίασή του στους παίκτες από τον πρόεδρο της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνη Τσέκενη, ο Νίκος Χρυσόγελος εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του ίδιου και της διοίκησης στο ρόστερ και το τεχνικό τιμ, όπως και την βεβαιότητα ότι: “Η Νίκη Αμαρουσίου θα είναι και του χρόνου στην Β’ Εθνική. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είμαστε καλή ομάδα και βάσει των δυνατοτήτων μας αξίζουμε πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε καταφέρει ως τώρα. Μην αδικήσουμε άλλο τους εαυτούς μας, είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Και δεν θα κάνουμε άλλα… δώρα στους αντιπάλους μας, έχουμε κάνει ήδη αρκετά. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, σαν μια “γροθιά” για την ΟΜΑΔΑ…».