«Σκοπός ήταν η απαίτηση του σεβασμού»

kadmos_logo_bgΜε νέα ανακοίνωση, ο Κάδμος Θήβας απάντησε σε εκείνη του Άρη Πετρούπολης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπήρχε πρόθεση να μειωθεί η νίκη των φιλοξενούμενων στην πρόσφατη αναμέτρηση τους.

Η ανακοίνωση:

“Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να επιλέξει την επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει. Η ανακοίνωση του συλλόγου μας εξεδόθη με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έπειτα από αλλεπάλληλες προκλήσεις που δεχτήκαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και σκοπός ήταν η απαίτηση του σεβασμού προς το σωματείο και τους φιλάθλους μας αλλά και προς τις αξίες του αθλητισμού.

Επικεντρωνόταν στις διαιτητικές αποφάσεις και μόνο, όπου αναπόσπαστο μέρος αυτής είναι και το βίντεο που ο καθένας μπορεί να δει και να κρίνει κι όχι με κινήσεις εντυπωσιασμού, και ουδεμία αναφορά υπήρξε στην αντίπαλη ομάδα και στην υπερπροσπάθεια που έκανε για να κατακτήσει τη νίκη, κάτι το οποίο κατάφερε. Παράλειψή μας που δεν δώσαμε δημόσια συγχαρητήρια στη μαχητική ομάδα της Πετρούπολης για τη νίκη της, κάτι το οποίο συνέβη μετά το τέλος του αγώνα κατ’ ιδίαν τόσο στον προπονητή όσο και στους παίκτες της ομάδας. Η μη αναφορά αυτού στην ανακοίνωσή τους, αλλά και στην εν γένει φιλοξενία που έτυχαν, θεωρούμε ότι οφείλεται σε μια αντίστοιχη παράλειψη. Με εκτίμηση, εκ του Δ.Σ. του Ε.Σ. Κάδμος”.