Διαμαντάκος: «Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού»

Ορθιος για τρία δεκάλεπτα κατάφερε να σταθεί ο Αρκαδικός απέναντι στον Πανιώνιο κοντράροντάς τον στα ίσια, αν και στο τέλος τα προβλήματα λύγισαν τους παίκτες του Ιωάννη Διαμαντάκου, όπως ανέφερε και ο ίδιος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι:

«Καταρχάς καλή χρονιά με υγεία και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί δυστυχώς όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν πάρα πολύ κακοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με αποτέλεσμα να χάσουμε και με μία διαφορά που δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας ξέραμε ότι παίζουμε με τον Πανιώνιο όπως και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η απουσία του αρχηγού μας του Γιώργου Κοψαύτη ήταν πλήγμα για εμάς όχι τόσο στο αγωνιστικό αλλά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και βεβαίως οι Προδρόμου και Τσακαλέρης αγωνίστηκαν και οι δύο με πυρετό. Η εικόνα της ομάδας πριν το παιχνίδι αυτή ήταν.

Αυτό που πρέπει να εστιάσουμε τώρα είναι ότι το παιχνίδι αυτό τελείωσε και ακoλουθεί σε τρεις ημέρες ένα άλλο παιχνίδι κόντρα στον Δούκα που επίσης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να κλείσουμε όσο πιο καλά μπορούμε με μία δύσκολη εβδομάδα διότι στην συνέχεια υπάρχει ο αγώνας με τον Εθνικό το άλλο Σάββατο».