Ευχαρίστησε και συνεχάρη η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα πέρασε από το Αγρίνιο συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της αλλά και την προσπάθεια για την άνοδο στην Α2. Μετά τον αγώνα της Κυριακής, ο σύλλογος ευχαρίστησε το Αγρίνιο για τη φιλοξενία  και προσωπικά τον πρόεδρο, αλλά και τους φιλάθλους που δημιούργησαν μία μπασκετική ατμόσφαιρα.

Η ανακοίνωση:
 
«Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, βρέθηκε σύσσωμη στο πλευρό της ομάδας στο Αγρίνιο και είναι υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Α.Ο. Αγρινίου κ. Γερμανό για τη φιλοξενία, αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου και δημιούργησαν μια άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα. Επίσης, πολλές ευχαριστίες και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, για τη μέριμνά της σε ότι αφορά τη συνοδεία και διευκόλυνση της αποστολής του Α.Σ.Κ.

Τέλος, συγχαίρει τους (αξιολογημένους Α1) διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Σταύρο και Κων/νο Ταρενίδη του Συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας για την απόδοση και τη στάση τους, κάτι που θεωρούμε πως αναγνωρίζεται από όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής».