Φόρεσε τα… πράσινα!

Οι εμφανίσεις του δεν είχαν περάσει απαρατήρητες… Τα Τρίκαλα ήταν απλά η αφορμή! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, τελευταία ημέρα και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ικαρο Καλλιθέας… Μπορεί οι «πράσινοι » να ηττήθηκαν αλλά εν μέρει όμως, βγήκαν κερδισμένοι! Ο λόγος; Ονομάζεται Κώστας Κακαργιάς.

Ο 18χρονος γκαρντ (1μ92) μετακόμισε από την Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ, αφού εδώ και λίγες μέρες είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» εξαργυρώνοντας έτσι με τον ιδανικό τρόπο την εξέλιξη που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Ο νεαρός παίκτης στα Τρίκαλα  είχε καλή παρουσία με τη φανέλα του Ικαρου Καλλιθέας (με Αρη και με Παναθηναϊκό), όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας (πρώτος σκόρερ και τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά) που πλέον, καλείται να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο δυναμικό της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης », ήταν το σχόλιο του Κώστα Κακαργιά για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και συνέχισε: «Ονειρο μου είναι κάποια στιγμή να καταφέρω να ενσωματωθώ στο καλύτερο τεχνικό επιτελείο με τον καλύτερο δάσκαλο της Ευρώπης, τον Ομπράντοβιτς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Κώστα Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου επιλέγοντας με. Ακόμα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον μάνατζερ των Ικάρων, Νίκο Λατρόβαλη  στον προπονητή που είχα πριν δύο χρόνια τον Γιάννη Βαλληνδρά, αλλά και στους γονείς μου που με στηρίζουν σε όλες μου τις επιλογές.