Χρόνια πολλά…

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια!!! Σα να ‘ταν χθες, που έλεγα στην Αθηνά Πατρινού στα γραφεία του Sentra FM 103,3, ότι είναι θέμα χρόνου για να βγάλω στον «αέρα» ένα μπασκετικό site, το οποίο θα έστρεφε τα «φώτα» του στις «μικρές» κατηγορίες. Στην Α2, στη Β’, στη Γ’ εθνική, αλλά και στο αναπτυξιακό. Εκεί όπου το μπάσκετ χρειάζεται προβολή και «βρίθει» ταλέντων… Κι εκείνης τα μάτια έλαμψαν!

Η ιδέα αυτή «τριβέλιζε» το μυαλό μου εδώ και κάμποσα χρόνια, αλλά πότε το ‘να και πότε τ’ άλλο, είχαν σαν συνέπεια η δημιουργία αυτού του site όλο να παίρνει παράταση. Κι ας «γκρίνιαζαν» οι καλοί μου φίλοι και συνάδελφοι, η Μάρα Κούτρα, ο Φίλιππος Κουνέλης, καθώς κι η Αθηνά, που περίμεναν να δουν την ιδέα μου στον «αέρα». Τελικά το… λέγε-λέγε, τόσο των συναδέλφων, όσο και των πολύ δικών μου ανθρώπων εντός της οικογένειάς μου, έβαλαν για τα καλά το «νερό στο αυλάκι» και το «στήσιμο» του site ξεκίνησε.

Και στις 11 του Σεπτέμβρη του 2010 το www.infobasket.gr άρχισε το… μπουσούλημά του! Που σταδιακά, με την πολύτιμη συνεισφορά της Αθηνάς, του Λεωνίδα Πιστιόλη, της Ειρήνης Άγας, της Εύας Τοπάλογλου απ’ τη Θεσσαλονίκη, του Δημήτρη Τσερεντζούλια απ’ το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, του Δημήτρη Τσοπανάκη, αλλά και την συμπόρευση στην πορεία της Μάρας (Κούτρα) και του Φίλιππου (Κουνέλη) και το www.infobasket.gr, σηκώθηκε στα… ποδαράκια του και πλέον βαδίζει με σταθερά βήματα!

Σ’ αυτά τα δύο χρόνια πορείας, υπήρξαν εμπόδια, αντιξοότητες, προβλήματα. Αλλά όλ’ αυτά τα ξεπεράσαμε. Αντέξαμε και γίναμε πιο δυνατοί! Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προβάλουμε αυτή την πλευρά του μπασκετικού χώρου, που δεν τυγχάνει της προβολής που θα ‘πρεπε να ‘χει κι ας είναι επί της ουσίας η «βάση» του ελληνικού μπάσκετ.

Δύο χρόνια, λοιπόν www.infobasket.gr. Του ευχόμαστε όλοι μας χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει και να συνεχίσει να είναι το ίδιο αποκαλυπτικό, καυστικό και πάντα ανεξάρτητο…

Νίκος Ζαμπάρας