Αγγέλης: «Κάναμε καλή προσπάθεια» (vd)

Το ντεμπούτο του Βασίλη Αγγέλη στον πάγκο του Αίαντα Ευόσμου δεν στέφθηκε από επιτυχία, ήταν όμως άκρως θετικό, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν επί 40 λεπτά στη διεκδίκηση της νίκης κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Β’ Εθνικής και αυτό μόνο με αισιοδοξία μπορεί να γεμίσει την ομάδα του Ευόσμου…

«Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν ανήκει στην κατηγορία, είναι για την Α2. Κάναμε καλή προσπάθεια, δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες, προσπάθησαν πάρα πολύ, με μόνο μία προπόνηση που κάναμε χθες. Φτάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα το ματς αλλά όταν ο αντίπαλος είναι τόσο ποιοτικός δεν σου αφήνει τα περιθώρια να κερδίσεις» τόνισε ο Βασίλης Αγγέλης στο grbasket.gr μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αίαντα.

Οσον αφορά την επιλογή του να αποδεχτεί την πρόταση του Αίαντα και το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή, ο Βασίλης Αγγέλης τόνισε: «Είναι δυνατή ομάδα και ενισχύθηκε με δύο παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Ο Αίας είναι ομάδα που έχει νεαρά παιδιά, έχει παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάσκετ και αυτό με καθοδήγησε στην απόφασή μου να ασχοληθώ ενεργά με αυτή την ομάδα».


Πηγή: grbasket.gr