Γιατράς: «Αφιερωμένη η νίκη στον κόσμο μας»

giatras-promitheasΜπορεί ο Προμηθέας να μην παρουσιάστηκε αρκετά ποιοτικός στην Ζάκυνθο, σύμφωνα με τον Μάκη Γιατρά, παρόλα αυτά το πάθος και η ψυχή των παίκτη του έδωσαν τη νίκη στον πατρινό σύλλογο. Ο τεχνικός των πατρινών όμως είχε ακόμα έναν… κρυφό άσσο, ο οποίος τους βοήθησε για την επίτευξη του στόχου.

Ο λόγος, για τη στήριξη του 6ου παίκτη που για ακόμα μια φορά ακολούθησε το σύνολο μακριά από το σπίτι του . Τόσο σημαντικό ατού μάλιστα για τους πρωτοπόρους, που ο Γιατράς θέλησε να του αφιερώσει το συγκεκριμένο «διπλό».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο επίσημο σετ της ομάδας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νέα σημαντική νίκη. Μπορεί να είχαμε προβλήματα τραυματισμών όμως παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και φτάσουμε σε μια ακόμα επικράτηση που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας. Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα γιατί οι παίκτες μου έδειξαν πάθος και ψυχή και παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν ποιοτικά καλοί, έχει σημασία ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε κοιτάμε τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη μας στον κόσμο μας που για μια ακόμα φορά ταξίδεψε μακριά από την Πάτρα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι μας και να μας στηρίξει. Η νίκη τους αξίζει».