Η μοναξιά είναι κάτι που κατά βάση όλοι θέλουν να αποφύγουν. Όλοι… όχι ακριβώς αφού το Πευκοχώρι θα διεκδικήσει το διπλό μέσα στην Μακάμπη ώστε να…εκτοπίσει τη (συγκάτοικο) ΧΑΝΘ από τη κορυφή και να απολαύσει μόνο τη… θέα από το πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Ντέρμπι σε μια από τις παραδοσιακά «καυτές» έδρες θα γίνει αύριο ανάμεσα στη Κομοτηνή και την Αγ. Βαρβάρα που με τις συνεχόμενες επιτυχίες την έχουν βοηθήσει να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη τριάδα.

Άλλη μια χρονιά αντιμέτωποι Τιτάνες Δράμας και Ελευθερούπολη που, μπορεί να είναι γείτονες, αλλά για 40 λεπτά η κόντρα είναι πάντα δυναμική με πολλές ιδιαιτερότητες. Την περασμένη χρονιά πάντως στο… νήμα τον πρώτο λόγο είχε η ομάδα της Καβάλας και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Δραμινούς να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς και να ανεβούν από τη μέση της βαθμολογίας.

Ο Μαντουλίδης αναμένεται να περάσει σχετικά εύκολα το απόγευμα του αφού θα αντιμετωπίσει τον Μαρμαρά που ακόμη αναζητεί τη πρώτη του νίκη ενώ σε δύσκολη αρκετά θέση βρίσκονται Ορφέας Ν. Σκοπού Σερρών και Αναγέννηση Φλόγας που θα αναμετρηθούν με στόχο την νίκη που θα αυξήσει τις ελπίδες για μια καλύτερη συνέχεια.

Τέλος, στο θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Απόλλων Καλαμαριάς θα βρεθεί απέναντι στον Μακεδονικό προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την απομάκρυνση από τον κίνδυνο της βάσης και ότι αυτή μπορεί να κρύβει…

Το πρόγραμμα της 1οης αγωνιστικής:

Μαντουλίδης – Μαρμαράς (Μαντουλίδης, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Αναγέννηση Φλόγας (Ν. Σκοπού, 18:00)
Κομοτηνή – Αγ. Βαρβάρα (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Μακάμπη – Πευκοχώρι (Αλεξάνδρειο, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Ελευθερούπολη (Δράμας, 18:00)
Απόλλων Καλαμριάς –  Μακεδονίκός (Καλαμαριάς, 18:00)
ρεπό: ΧΑΝΘ