Ήθελε να ξεκουραστεί έχοντας πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη συμπολίτισσα Νίκη αλλά, αν και αυτή της έκανε το… χατίρι να χάσει, η Μεταμόρφωση στο τέλος δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να το απολαύσει. Λόγω της διακοπής υπάρχει πάντως λίγο περισσότερο χρόνος για ανάλυση και εντόπιση των όποιων λαθών έγιναν στο τελευταίο ντέρμπι.

Ο προπονητής Αντώνης Μυριντζής αναφέρθηκε εκ πρώτης στον τελευταίο αγώνα τους αλλά και στο τι σκέφτεται να κάνει από δω και πέρα:

«Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως πάντα όταν πας στη τελευταία επίθεση, τότε είναι και λίγο θέμα τύχης. Εμείς δεν είχαμε τον Ντίκα λόγω της τιμωρίας του ενώ χάσαμε και 1,5 λεπτό πριν το τέλος με 5 φάουλ τον Τοπούζη ο οποίος δημιουργούσε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποια λάθη δικά μας τελικά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήταν όμως ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Συνεχίζουμε, έχουμε καλό κλίμα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος ότι χρειάζεται να αλλάξουμε στόχους. Από την αρχή είχαμε ως στόχο τη παραμονή και πιστεύω ότι μπορούμε να τη πετύχουμε. Όσο για προβλήματα και ποιος δεν έχει; Δια την ώρα πάντως τα… ελέγχουμε, πάντα με τη κατανόηση των παιδιών σε συνεργασία και με τη διοίκηση».

 Η προετοιμασία πάντως κυλάει με απόντα μόνο τον Φρουσκλιά λόγω ότι υπηρετεί τη «Μαμά» Πατρίδα. Επίσης επιστρέφει και ο Ντίκας αφού η τιμωρία του ήταν μόνο μια αγωνιστική. Επόμενος αντίπαλος μετά τη διακοπή ο Αετός Κιλκίς εκτός έδρας.