Παπαδόπουλος: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Για μια ακόμη φορά και παρά το μεγάλο διπλό του Απόλλωνα στην Τρίπολη, ο «μελανόλευκος» τεχνικός Δημήτρης Παπαδόπουλος επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του, ξέροντας και ο ίδιος πολύ καλά ότι ο μαραθώνιος της Α2 εθνικής έχει ακόμη πολλά… χιλιόμετρα να διανύσει.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, περάσαμε από μια έδρα που παραδοσιακά ο Απόλλωνας δεν είχε καλή παράδοση σε επίπεδο κύρια Α1 εθνικής.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που δεχθήκαμε από τους γηπεδούχους κι εδώ έχω τις ενστάσεις μου για τη διαιτησία που άφησε να γίνει τόσο σκληρό το ματς, όμως τα παιδιά άντεξαν, είχαμε και καθαρό μυαλό στο τελευταίο κύρια 8λεπτο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι με τα δυο μεγάλα σουτ που βάλαμε με Άκερ και Χείλαρη και φύγαμε νικητές.

Πολλά μπράβο και στον υπέροχο κόσμο μας που ήλθε και στην Τρίπολη και μας στήριξε κι εμείς του δώσαμε τη χαρά να επιστρέψει στην Πάτρα με χαμόγελα.

Προχωράμε, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και είναι σημαντικό ότι βγάλαμε ένα 7ήμερο με τρία ματς εκ των οποίων δυο εκτός χωρίς καμία απώλεια.

Θα ξεκουραστούμε για λίγο και από Τρίτη δουλειά για το επόμενο και νέο πολύ δύσκολο ματς που έχουμε μπροστά μας, με τον Ερμή Αγιάς στην Πάτρα»..