Πολλαπλό «μέτωπο μαχών» στη συμπρωτεύουσα

Σχετικά βατό πρόγραμμα έχουν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής αφού το μεν Πευκοχώρι θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Μαρμαρά ενώ η δε Ελευθερούπολη την Αναγέννηση Φλόγας.

Τη πιο δύσκολη αποστολή εκ των τριών, έχει η ΧΑΝΘ η οποία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Μακεδονικό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στα υπέρ τους τη πρώτη μεταξύ τους νίκη και τους γηπεδούχους έτοιμους να διεκδικήσουν τη ρεβάνς,

Ο Απόλλων πλησιάζει πολύ κοντά στη νίκη στα τελευταία παιχνίδια αλλά το φινάλε τελικά δεν τους δικαιώνει κάτι που ελπίζουνε ν’ αλλάξει στο ντέρμπι με τον Ορφέα Ν. Σκοπού.

Τιτάνες Δράμας και Μαντουλίδης θα αναμετρηθούν μ’ ανεβασμένη τη ψυχολογία τους λόγω των πρόσφατων επιτυχιών τους, με τους Θεσσαλονικείς πάντως να σκέφτονται πολύ έντονα το διπλό και την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με τρείς πόντους.

Όσο για το άλλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στη Μακάμπη και τη Κομοτηνή, οι γηπεδούχοι μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής θέλουν πολύ τη δεύτερη νίκη τους στον δεύτερο γύρο ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται άμεσα ένα διπλό για να καλύψουν ένα μέρος από τις απώλειες του ατυχές εντός έδρας αποτελέσματος.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Πευκοχώρι – Μαρμαράς (Ν. Τριγλίας., 18:00)
Ελευθερούπολη – Αναγέννηση Φλόγας  (Ελευθερούπολης, 18:00)
Μακεδονικός – ΧΑΝΘ (Μακεδονικού. 18:00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ν. Σκοπού (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 16:00)
Τιτάνες Δράμας – Μαντουλίδης (Δράμας, 18:00)
Μακάμπη – Κομοτηνή (Αλεξάνδρειο, 18:00)
ρεπό η Αγία Βαρβάρα